Ordinanca stomatologjike AVENUEDENT ka vendosur që të bëj një zbritje për të gjithë të interesuarit për zbardhjen e dhëmbëve me laser

Oferta vlen nda data 20.02.2019

Çmimi : 50 Euro

Për termine dhe çdo informatë kontaktoni në nr. e tel.

+383 49 74 60 20

+383 49 11 78 00